fbpx

Loonbureau.nl zoekt medewerkers met passie voor perfectie

Vanwege de aanhoudende groei start loonbureau.nl met een intern opleidingstraject voor toekomstige salarisadministrateurs. Hiervoor zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega’s. Loonbureau.nl biedt een leer- en werktraject aan met als doel om binnen ons bedrijf door te groeien naar junior en later naar senior salarisadministrateur. Interesse? Klik op de onderstaande link voor meer informatie!

Loonbureau.nl is een snel groeiend bedrijf met een frisse kijk op salarisadministratie. Door gebruik te maken van eigen automatiseringsproducten weet zij een zeer groot aantal bedrijven efficiënt doch persoonlijk te bedienen. Inmiddels verzorgt loonbureau.nl vanuit haar kantoor in Odiliapeel voor ruim 1.800 bedrijven door heel Nederland de loonadministratie.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2