fbpx

Kennisbank

De Loonbureau.nl kennisbank is gevuld met informatie voor werkgevers en andere geïnteresseerden. Het gaat hierbij om kerngetallen zoals de wettelijke minimumlonen maar ook uitleg over hoe bijvoorbeeld om te gaan met de toepassing van de loonheffingskorting. Naast branche gerelateerde informatie zullen in dit site onderdeel regelmatig nieuwe items worden toegevoegd met uitleg voor zowel experts als beginnende werkgevers.

Begrippenlijst

Ons vakgebied heeft zijn eigen jargon. Loonbureau.nl probeert helder te communiceren maar ontkomt niet altijd aan vaktermen. Geen nood, de begrippenlijst geeft uitleg over begrippen en afkortingen. Mis je nog iets? Laat het ons weten! 

Minimumlonen

Het wettelijk minimumloon (WML) wordt halfjaarlijks door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid vastgesteld. Loonbureau.nl houdt je op de hoogte van het laatste nieuws rondom het wettelijk minimunloon.

Kerngetallen

Bedragen en percentages in de loonadministratie zijn vaak jaar gebonden. Of het nu om een bijtelling voor de lunch gaat of de beslagvrije voet, hier vind je een overzicht van de belangrijkste normbedragen en percentages per kalenderjaar. 

Blog

Met regelmaat plaatsen wij berichten in deze rubriek met nieuws of achtergrondinformatie op het gebied van personeel, arbo en salaris. Blijf op de hoogte via ons blog, ook als je nog geen klant bent.

WKR-Tool

Download de WKR-Tool voor een goede registratie van de vrije ruimte en het gebruik hiervan. Voorkom een hoge eindheffing en benut de vrije ruimte optimaal.  

Instructies klantenportaal

Het werkgever portaal mijn.loonbureau.nl werkt erg makkelijk, hier is zeker geen opleiding voor nodig. Vind je het gemakkelijker om met een handleiding op weggeholpen te worden…

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl. 

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?