fbpx

WKR-Tool

De WKR-Tool is gratis te downloaden ook voor werkgevers die hun salarisadministratie (nog) niet bij loonbureau.nl hebben ondergebracht. Het is eenvoudig in gebruik en geeft direct inzicht in het gebruik van de vrije ruimte en de berekende eindheffing.

Tabblad WKR Budget

In het tabblad WKR budget kan een prognose gemaakt worden om zo vooraf een beleid te kunnen maken voor aanvang van het jaar. In een grafiek wordt duidelijk weergegeven wat de resterende ruimte is in het groen, of juist hoeveel de uitgave boven de vrije ruimte uitsteken in het rood. Uiteraard is ook de verwachte eindheffing direct inzichtelijk. Dit tabblad is reeds gevuld met voorbeeldgegevens om zo een impressie te geven. Deze fictieve gegevens kunnen vervangen worden door de werkelijke gegevens.

Tabblad WKR registratie

In het tabblad WKR registratie kan het totale heffingsloon per aangifte tijdvak worden opgegeven. Automatisch wordt hier de vrije ruimte uit afgeleid. Hiervoor neemt u kolom 14 van het periode overzicht (loonstaat o.b.v. periode). Ook de uitgaven, verstrekkingen en de waarde van het ter beschikking stellen van niet vrijgestelde objecten houdt u bij in dit overzicht. Het gaat hierbij om de waarde inclusief BTW of wel de normwaarde als het bijvoorbeeld over een maaltijd in de bedrijfskantine (3,35 euro) gaat. Uiteraard gaat het enkel om de items die zonder loonheffing zijn verstrekt en niet op voorhand onbelast zijn. Dit zijn de items die u in de vrije ruimte heeft ondergebracht. 

Als het heffingsloon en de vergoedingen zijn bijgewerkt krijgt u direct inzicht in de eindheffing tot dat moment, of de resterende vrije ruimte. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.

Afrekening in februari

Begin februari stuurt u, na een laatste controle, het complete overzicht naar de loonadministratie toe waar de eventuele eindheffing in de aangifte van februari verwerkt kan worden.

Download onze WKR-Tool

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl. 

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?