fbpx

Je personeelszaken in goede handen

Hoe zit het met jouw personeelszaken? Naast loonadministratie bieden we ook HR-dienstverlening aan. Je wil natuurlijk wel dat alles goed wordt geregeld, ook voor je personeel. 

HR is écht mensenwerk. Hier zit vaak veel tijd in en met de juiste kennis kan het vele voordelen opleveren voor jouw onderneming. Door HR-dienstverlening uit te besteden, zorg je voor een nieuwe, frisse blik op jouw personeelszaken.  We bieden oplossingen voor verschillende HR-vraagstukken. We ondersteunen in de vorm van verzuimbegeleiding, arbo-advies en helpen je bij de invulling van goed werkgeverschap!  

Meer dan loonadministratie

Op het gebied van personeel hebben wij veel meer te bieden als enkel loonadministratie. Dit gaat van verzuimbegeleiding tot wervingsadvies, van conflictbemiddeling tot exit gesprek.     

administratie

Onze expertise op het gebied van HR

Loonbureau.nl heeft in 2022 haar krachten gebundeld met een specialist op het gebied van HR-dienstverlening. Uit deze samenwerking is HrKlimaat tot stand gekomen. Samen kijken we met aandacht naar jouw situatie om vervolgens een gepersonaliseerd plan te maken. Zo helpen we jou het werkgeverschap naar een hoger niveau te tillen. Welke diensten precies nodig zijn, is compleet afhankelijk van de situatie waar jouw bedrijf zich in bevindt. HrKlimaat zorgt voor een maatwerk oplossing waar jij de vruchten van plukt!

Verschillende soorten HR-dienstverlening

Het is ongekend wat een gezonde werkomgeving kan opleveren. Dit is direct terug te zien in de verzuimcijfers en productiviteit, maar ook indirect in behoud van personeel en hun positieve houding naar collega’s en klanten. Er is zo veel mogelijk, wij kunnen werkgevers hier op meerdere manieren in bijstaan.

Vaak zijn onze werkzaamheden maatwerk maar toch proberen we hier een impressie te geven wat er mogelijk is. Onze dienstverlening op het gebied van het creëren en behouden van een gezond en productief werkklimaat voeren wij uit in samenwerking met ons zusterbedrijf HrKlimaat. De collega’s van Loonbureau.nl zullen zich hierbij vooral richten op de administratieve kant en de collega’s van HrKlimaat zullen jou als werkgever ondersteunen in de menselijke kant van het werkgeverschap en hoe dit positief kan worden beïnvloed. Om je een beter beeld te geven van de verschillende diensten, lichten we er hieronder een aantal toe. 

Bespreek de mogelijkheden tijdens een intakegesprek

Wil jij verder kijken naar de mogelijkheden rondom goed werkgeverschap? Vraag dan een intakegesprek voor onze HR-diensten aan. Onze collega’s van HrKlimaat nemen jouw aanvraag in behandeling. Vervolgens plannen ze een intakegesprek in en gaan we op basis hiervan kijken naar de diensten die je nodig hebt. Vraag hieronder een gesprek aan!

HR dienstverlening loonbureau

All-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.

HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?