fbpx

CAO Open Teelten

Loonsverhoging 2,0%

De lonen voor de CAO Open Teelten zijn met ingang van 1 april 2021 verhoogd met 2,0%. Deze loonsverhoging is geldig op salarisschalen en feitelijke lonen en alleen geldig voor werkgevers die lid zijn van de brancheorganisatie.

Algemeenverbindendverklaring CAO Open Teelten

Op dit moment is er nog geen AVV afgegeven voor de CAO Open Teelten. Deze is wel aangevraagd. Indien het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid deze aanvraag goedgekeurd, zal de verplichting gelden voor alle bedrijven binnen deze branche. Een AVV kan niet met terugwerkende kracht worden afgegeven, dus verhoging die voor het verstrekken van de AVV liggen hoef je niet toe te passen indien de werknemer niet onder de nieuwe loonschalen komt.

Hoe verwerkt loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Voorbeeld: De CAO Meubelindustrie en Meubelbedrijven heeft een loonsverhoging van 2,0%. Iedereen binnen deze CAO ontvangt een e-mail met daarin de CAO wijziging. Wij voeren de loonsverhoging pas toe zodra onze klanten dat aangeven, ongeacht of dat dit een verplichting verhoging is of niet. Nadat wij een bevestiging hebben ontvangen, worden de loonsverhogingen toegepast op alle werknemers binnen de CAO van de desbetreffende organisatie.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.