fbpx

Salarisverwerking uitbesteden

Salarisverwerking uitbesteden bij Loonbureau.nl is meer dan alleen het tijdig aanleveren van correcte salarisstroken. Wij zijn dé partner op het gebied van salarisverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Wij denken graag met de ondernemer mee en grijpen kansen waar nodig. Bij Loonbureau.nl hoeft je bedrijf niet groot te zijn om de salarisverwerking uit te besteden. Of je nu één, tien, honderd of duizend werknemers heeft, ieder bedrijf kan bij ons terecht. Overstappen is dan ook heel makkelijk.

Maximaal €11,50 per loonstrook

Salarisverwerking uitbesteden was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van salarisverwerking van 1 tot 1000 medewerker. Vanuit onze expertise en ervaring bieden wij een oplossing voor elk bedrijf.  Wij nemen de gehele salarisverwerking uit handen. Op deze manier heb je er geen enkel omkijken meer naar.

Rekenvoorbeeld
Horecaonderneming met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

  • 1 vaste werknemer 12 maanden x €11,50 = €138
  • 1 oproepkracht 3 maanden x €11,50 = €34,50

Kosten op jaarbasis = €172,50

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 11,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Welke voordelen nog meer

  • Een all-in prijs van 11,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt)
  • Altijd binnen één werkdag de loonbestanden in huis
  • Ons personeel heeft ervaring in alle sectoren
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Waarom bedrijven kiezen voor Loonbureau.nl?

Omdat wij het simpel houden. Wij begrijpen dat een juist berekend salaris op tijd moet worden betaald en dat een plicht is voor jou als werkgever. Je wilt daarom dat de salarisverwerking zo min mogelijk tijd in beslag gaat nemen en dat de kans op foutjes wordt geminimaliseerd. Met onze eigen ontwikkelde portal vereenvoudigen wij het proces en kun je genieten van automatische controles zodat er altijd het juiste salaris wordt uitbetaalt. Simpel en volledig geautomatiseerd. Zoals het hoort.

Werkwijze Loonbureau

1. Informatie aanvraag
Je vraagt informatie aan via onze site en ontvangt vrijblijvend uitleg over onze dienstverlening en een link om aan te melden. Deze email is ingesloten (jouw aanvraag bij Loonbureau.nl.htm) en wordt vergezeld van een bijlage (Introductie 2020.pdf)

2. Aanmelden werkgeversgegevens
Zodra je met de link bent aangemeld door de werkgever-gegevens te verstrekken, ontvang je een tweede email (Stap 2 aanleveren werknemersgegevens.htm). Vanaf dan kan er ingelogd worden in het potaal mijn.loonbureau.nl.

Akkoord verwerkersovereenkomst
Vervolgens ontvang je weer een mail. Je logt in en moet, voor zij verder kan met de administratie, eerst een akkoord geven op de getoonde verwerker overeenkomst. Dit akkoord wordt inclusief de exacte tekst en ip gelogd.

Aanlevering werknemer gegevens en arbeidsovereenkomst
Je kan daarna de werknemer gegevens opgeven en de arbeidsverhoudingen. Pas als dit gedaan wordt zal Loonbureau.nl starten met haar werkzaamheden.

Zodra je stap 4 hebt uitgevoerd zal Loonbureau.nl starten met de inrichting van de loonadministratie. Na het inrichten van de administratie zal er een terugkoppeling volgen om de laatste puntjes af te kunnen ronden voor de administratie in productie gaat.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2