fbpx

Jouw salarisverwerking in goede handen

Salarisverwerking bij Loonbureau.nl is meer dan alleen het tijdig aanleveren van correcte salarisstroken. Wij zijn dé partner op het gebied van salarisverwerking en alles wat daarbij komt kijken. Wij denken graag met de ondernemer mee en grijpen kansen waar nodig. Bij Loonbureau.nl hoeft jouw bedrijf niet groot te zijn om jouw salarisverwerking uit te besteden. Of je nu één, tien, honderd of duizend werknemers hebt, ieder bedrijf kan bij ons terecht. Overstappen is dan ook heel makkelijk. Wil je meer informatie over onze werkwijze? Neem dan vooral contact met ons op of vraag een gratis informatiepakket aan. Wij helpen je graag verder.

Wat houdt salarisverwerking in bij Loonbureau.nl?

Salarisverwerking bij Loonbureau.nl houdt in dat je geen zorgen hoeft te maken over de vele wetswijzigingen, CAO veranderingen en dat de loonstrook niet op tijd wordt ingeleverd. En dat voor maar €12,50 per loonstrook. Overstappen is dan ook heel simpel en is in een aantal stappen gedaan:

Heldere rekensom wat de kosten per jaar kunnen zijn

Kapsalon met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

 • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
 • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,50

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 12,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

administratie

De vele voordelen van Loonbureau.nl

Salarisverwerking uitbesteden was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van salarisverwerking van 1 tot 1000 medewerker. Vanuit onze expertise en ervaring bieden wij een oplossing voor elk bedrijf.  Wij nemen jouw gehele salarisverwerking uit handen. Op deze manier heb je er geen enkel omkijken meer naar.

Welke voordelen nog meer:

 • Loonstroken
 • Journaalposten – indien gewenst een export voor het boekhoudpakket
 • Betaallijst
 • Loonstaten
 • Verzamelloonstaat
 • Diverse cumulatieve overzichten
 • Het insturen van de aangifte
 • Jaaropgaven
 • Overzicht van de te betalen loonheffingen
 • Pensioenaangifte (indien digitaal in te sturen zonder portaal)
 • Inrichting van de loonadministratie
 • Onbeperkte mutaties en looncomponenten
 • Ondersteuning per telefoon en/of e-mail
 • Melding per e-mail bij collectieve verhogingen binnen jouw CAO

Meer dan loonadministratie

Op het gebied van personeel hebben wij meer te bieden dan enkel loonadministratie. Bij loonbureau.nl bieden wij naast loonadministratie ook HR-dienstverlening aan, zo heb je geen omkijken naar jouw HR-werkzaamheden.  

Waarom bedrijven kiezen voor salarisverwerking bij Loonbureau.nl

Omdat wij het simpel houden. Wij begrijpen dat een juist berekend salaris op tijd moet worden betaald en dat het een plicht is voor jou als werkgever. Je wilt daarom dat de salarisverwerking zo min mogelijk tijd in beslag gaat nemen en dat de kans op foutjes wordt geminimaliseerd. Met onze eigen ontwikkelde portal vereenvoudigen wij het proces en kun je genieten van automatische controles zodat er altijd het juiste salaris wordt uitbetaald. Simpel en volledig geautomatiseerd. Zoals het hoort.

Het maakt niet uit in welke sector je actief bent. Of je nu een horecaonderneming heeft of actief bent in de bouwsector. Loonbureau.nl verzorgt de complete salarisverwerking voor de all-in prijs van 12,50 euro per strook. Een heldere prijs voor jou als ondernemer, zonder verassingen. Vooraf worden de processen rondom de salarisadministratie geïnventariseerd. Op deze manier zal er een voorstel worden gedaan wat aansluit bij jouw behoeftes. Er zal gekeken worden naar de wetgeving zodat we overal van op de hoogte zijn. Bij Loonbureau.nl weet je zeker dat jouw salarisverwerking in goede handen ligt.

werknemer app van loonbureau

Veelgestelde vragen over betaalbare salarisadministratie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Inhoud accordeon

Heb je vragen over onze dienstverlening? Neem contact met ons op!

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?