fbpx

Salarisadministratiekantoor

Dé salarisadministratiekantoor in Nederland

Op zoek naar een betrouwbaar salarisadministratiekantoor? Loonbureau.nl heeft met zijn jarenlange ervaring laten zien één van de grootste van Nederland te zijn. Wij zorgen dat bedrijven geen zorgen hoeven te maken over hun salarisadministratie. In plaats van veel tijd kwijt te zijn aan loonstroken kunnen zij zich focussen op de kernactiviteiten van het bedrijf. Wij nemen onnodig veel werk uit handen. Meer weten? Neem contact met ons op voor een advies op maat. Onze specialisten denken graag met je mee!

Weten wat we voor jou kunnen betekenen?

Naast onze uitstekende service maken we het voor onze bedrijven ook erg gemakkelijk. Niet alleen voor huidige bedrijven maar ook voor bedrijven die willen overstappen. Wat dat betekent? Dat leggen wij in 3 stappen uit:

  • Stap 1: Na jouw vrijblijvende aanvraag ontvang je direct een mail met informatie van ons. In deze mail zit een registratie link ingesloten. Hiermee kun je de werkgeversgegevens snel en eenvoudig aanleveren.
  • Stap 2: Na het ontvangen van je werkgeversgegevens ontvang je de inloggegevens. Hiermee kun je de werkgeversgegevens aan ons doorgeven.
  • Stap 3: In de laatste stap gaan wij de gegevens en de salarisadministratie voor je inrichten. Voor eventuele bijzonderheden houden we contact, dit zal doorgaans via mail gaan.

Na de bevestiging via mail staat alles gereed voor de eerste loonverwerking. Afhankelijk van de afspraken die wij hebben gemaakt worden de verloningsbestanden automatisch toegestuurd. Dit gebeurt binnen één werkdag na aanlevering van de mutaties.

Er zijn veel voordelen op te noemen om een salarisadministratiekantoor in te schakelen. Zo kun je profiteren van onderstaande voordelen:

  • Een all-in prijs van 11,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt)
  • Altijd binnen één werkdag de loonbestanden in huis
  • Ons personeel heeft ervaring in alle sectoren
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Samen vooruit

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie ga je per loonstrook betalen. Het maakt niet uit hoeveel personeel je in dienst hebt, iedere onderneming kan bij ons terecht. Met onze gunstige prijzen en slimme tools kunnen wij de salarisverwerking voordelig uitvoeren. Als salarisadministratiekantoor zorgen wij ervoor dat uitbesteden loont.

Wij van Loonbureau.nl zorgen dat de kwaliteit en integriteit geborgd blijft. Wij blijven op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Door steeds op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen kunnen wij onze kwaliteit waarborgen. Met de benodigde kennis van relevante wet- en regelgeving in huis kan de ondernemer zich richten op de kernactiviteiten van het bedrijf.

Wat maakt ons zo uniek?

Bij Loonbureau.nl vinden wij het belangrijk om collega’s in dienst te hebben die al in een andere sector hebben gewerkt. Zo hebben wij personeel die in de bouwsector of in de horecasector hebben gewerkt. Op deze manier zorgen we dat collega’s elkaar versterken.  Anders kijken naar problemen en op een creatieve manier ermee omgaan. Op deze manier hebben wij de kennis in huis om iedere onderneming te helpen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening? Onze specialisten denken graag met je mee!

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.