fbpx

Je complete salarisadministratie uitbesteden met Loonbureau.nl

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de salarisadministratie uit te besteden. Dat is niet voor niets want het verwerken van salarissen is een complexe en tijdsintensieve taak. Bovendien zijn eventuele boetes voor het verkeerd invoeren niet bepaald mals.  

Als ondernemer wil je jezelf bezighouden met de kerntaken van je bedrijf. Dat is wat je leuk vindt én waar je goed in bent. Je hebt helemaal geen zin in ‘gedoe’ met wetten en regels rondom loonadministratie, maar je weet ook hoe belangrijk het is dat dit goed gebeurt. Dat begrijpen wij.   

Wij maken salarisadministratie begrijpelijk, dit begint met een heldere prijs

Door je salarisadministratie uit te besteden aan Loonbureau.nl, nemen wij de gehele rompslomp rondom de salarisadministratie uit handen. Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties áltijd 12,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen wij ook de pensioenaangifte.  

Salarisadministratie uitbesteden? Goed idee!

Door jouw salarisadministratie uit te besteden aan Loonbureau.nl weet je zeker dat de loonadministratie volledig volgens de laatste wetswijzigingen en regelgeving rondom salarisverwerking verloopt. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en de kosten, maar eerst zetten we op een rij waarom het uitbesteden van je salarisadministratie en goed idee is: 

 • Tijdbesparend 
 • Heldere vaste prijs per loonstrook 
 • Wetswijzigingen voor jouw branche en CAO direct verwerkt 
 • Geen administratief ‘gedoe’  
 • Altijd toegang tot jouw administratie op mijn.loonbureau.nl 
 • Persoonlijk telefonisch contact 
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten
administratie

Van kleine tot grote werkgever, bij Loonbureau.nl is je loonadministratie in goede handen

Of je nu een startende, doorgewinterde, kleine of grote werkgever bent, met Loonbureau.nl is je salarisadministratie goed geregeld. Jij als ondernemer hoeft alleen maar de personeelsmutaties en de urenstaten aan ons door te geven en wij houden vervolgens op basis van die gegevens een volledige salarisadministratie bij. Wij versturen de jaaropgaven, loonstroken en zorgen voor de loonbelastingaangifte.  

Ons team is ervaren in alle sectoren en gedreven om jou de beste service te bieden. Wij helpen je bij een correcte verwerking van de salariscomponenten en afdrachten. Maar ook voor vraagstukken over regelgeving, CAO, beloning of ondersteuning op het gebied van personeelszaken kun je bij ons terecht.  

In 3 stappen jouw salarisadministratie bij Loonbureau.nl

Na jouw informatieaanvraag ontvang je per e-mail een registratielink waarmee je eenvoudig en snel werkgeversinformatie bij ons aanlevert. Na de verwerking van deze gegevens ontvang jij weer een e-mail, dit keer met inloggegevens – hiermee lever je gemakkelijk alle werknemersgegevens aan. Wij verwerken alle gegevens en richten jouw salarisadministratie in. 

 
Als alle stappen zijn doorlopen, gaan we door naar de eerste loonverwerking. Zo simpel als dat.  

Medewerkers app voor loonstroken en jaaropgaaf, maar ook voor verlofaanvraag!

Met onze Loonbureau.nl app geef je jouw medewerkers eenvoudig toegang tot loonstroken en jaaropgaaf. Wil je in diezelfde app óók de verlofregistratie regelen? Dat kan. Aanvraag, goedkeuring én vastlegging met een overzichtelijke agendafunctie. Het is zo geregeld. Ook ATV en overwerk zijn hierin te registreren. Alles overzichtelijk in één app.  

werknemer app van loonbureau

Meer dan loonadministratie

Op het gebied van personeel hebben wij veel meer te bieden als enkel loonadministratie. Dit gaat van verzuimbegeleiding tot wervingsadvies, van conflictbemiddeling tot exit gesprek.     

Veelgestelde vragen rondom salarisadministratie

Wij kunnen ons wel voorstellen dat je met verschillende vragen zit, voordat je voor Loonbureau.nl kiest. Hieronder zie je een selectie met deze vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op, dan helpen wij je graag verder! 

Bij Loonbureau.nl werken we met een all-in prijs van 12,50 per loonstrook, ongeacht het aantal mutaties of de grootte van je bedrijf. 

Alles zit bij deze prijs inbegrepen. Je hebt hiermee toegang tot onze app, automatisch wetswijzigingen in je salarisadministratie verwerkt en persoonlijk telefonisch contact. Dat doen we tegen transparante voorwaarden, zonder onverwachtse kosten. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte

Rekenvoorbeeld

Je hebt een kapsalon met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

 • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
 • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,5

Salarisadministratie is niet alleen een kwestie van het uitdraaien van een loonstrook; er komen veel meer onderdelen bij kijken. Als werkgever met personeel ben je verplicht om de volgende punten bij te houden:

 • Je moet loonstroken uitwerken en verstrekken
 • Bij indiensttreding moet je een kopie van het identiteitsbewijs van de werknemer bewaren 
 • Loonheffingen moten worden ingehouden aangegeven en afgedragen worden
 • Je moet een jaaropgave verstrekken
 • Je stelt loonstaten op

 

Als je jouw salarisadministratie uitbesteedt bij Loonbureau.nl, zitten de volgende punten erbij inbegrepen:

 • Loonstroken
 • Journaalposten – indien gewenst een export voor het boekhoudpakket
 • Betaallijst
 • Geen opstartkosten
 • Een all-in prijs van 12,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt
 • Verzamelloonstaat
 • Diverse cumulatieve overzichten
 • Het insturen van de aangifte
 • Overzicht van de te betalen loonheffingen
 • Pensioenaangifte (indien digitaal in te sturen zonder portaal)
 • Jaaropgaven
 • Inrichting van de loonadministratie
 • Onbeperkte mutaties en looncomponenten
 • Ondersteuning per telefoon en/of e-mail
 • Melding per e-mail bij collectieve verhogingen binnen jouw CAO
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Als het heffingsloon en de vergoedingen zijn bijgewerkt krijgt u direct inzicht in de eindheffing tot dat moment, of de resterende vrije ruimte. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.

Als werkgever ben je verplicht je salarisadministratie bij te houden. Je kunt dit zelf doen, maar salarisadministratie kan erg complex zijn. Door het uit te besteden, houd je tijd over en weet je 100% zeker dat het goed komt. 

De wetten, regels en veranderingen in de CAO worden direct door ons verwerkt, waardoor jij er geen omkijken naar hebt!

Door loonadministratie uit te besteden bespaar je tijd. Tijd is geld in jouw bedrijf. Je besteedt namelijk liever je tijd uit aan de kernactiviteiten van jouw onderneming. Aanwezig zijn op de werkvloer is daarbij een must voor jou als ondernemer. Wanneer je zelf de complete salarisadministratie moet bijhouden, gaat veel van je kostbare tijd verloren in het nodige papierwerk en het up-to-date blijven van alle regelingen. Zo zou je een cursus moeten gaan volgen over het voeren van de loonadministratie en fiscaal literatuur. Maar bij Loonbureau ligt deze kennis er al. Salarisadministratie uitbesteden doe je bij Loonbureau.nl!

Wanneer er in jouw branche wetswijzigingen voordoen of de verplichte CAO wordt veranderd, wordt dit direct door Loonbureau.nl verwerkt. Op deze manier is jouw bedrijf altijd up-to-date m.b.t. wetswijzigingen. Veranderingen in de bouwsector of horeca kunnen wij dus gemakkelijk op inspelen.

Bij Loonbureau.nl kunt je daarnaast ook gebruik maken van ons eigen intern systeem. Wij beschikken over een online programma, waardoor je volledig toegang heeft tot jouw eigen administratie.

Heb je vragen over onze dienstverlening? Wij helpen je graag verder!

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?