fbpx

Salarisadministratie uitbesteden

Salarisadministratie uitbesteden doen steeds meer bedrijven. Salarisverwerking vormt voor veel bedrijven een lastig karwei door de grote hoeveelheid wet- en regelgeving die erbij komt kijken. Het komt dan ook soms voor dat een onderneming dit verkeerd uitvoert, wat resulteert in een aanzienlijke boete. De kosten kunnen hierdoor behoorlijk oplopen. Dit willen wij als loonverwerker voorkomen.

Veel ondernemers kiezen tegenwoordig om hun loonadministratie uit te besteden. Op deze manier krijgen ondernemers minder administratief werk te doen en kunnen zij hun kostbare tijd besteden aan de kernactiviteiten van het bedrijf. Door jouw salarisadministratie uit te besteden aan Loonbureau.nl weet je zeker dat de loonadministratie volledig volgens de laatste wetswijzigingen en regelgeving rondom salarisverwerking zal verlopen. De voordelen en kosten hiervan kun je gemakkelijk bij ons opvragen.

Wat houdt salarisadministratie uitbesteden in bij Loonbureau.nl?

We merken steeds vaker dat ondernemers de keuze maken om hun salarisadministratie uit te besteden aan loonverwerkers. De voordelen hiervan zijn dan ook enorm. Wanneer je kiest om het uit te besteden nemen wij de gehele rompslomp rondom de salarisadministratie uit handen. Dit betekent dat je als ondernemer alleen nog de personeelsmutaties en de urenstaten moet bijhouden en aan ons moet doorgeven. Wij houden vervolgens op basis van de gegeven gegevens een volledige salarisadministratie bij. Wij versturen je de jaaropgaven, loonstroken en zorgen voor de loonbelastingaangifte. In een aantal eenvoudige stappen kunt je jouw salarisadministratie bij Loonbureau.nl onderbrengen:

Stappenplan:

 • Stap 1: Wanneer je vrijblijvend jouw aanvraag hebt gedaan ontvang je van ons direct een e-mail met informatie. In deze e-mail zit een registratie link ingesloten waarmee je de werkgevergegevens snel en eenvoudig aan ons kunt aanleveren.
 • Stap 2: Wanneer we jouw werkgeversgegevens hebben ontvangen, ontvang je van ons de inloggegevens. Hiermee kun je eenvoudig de werknemersgegevens aan ons doorgeven.
 • Stap 3: In de laatste stap verwerken wij de gegevens en gaan we de salarisadministratie inrichten. Voor bijzonderheden wordt er contact met elkaar opgenomen, dit zal doorgaans per e-mail gaan.

Wanneer je gereageerd hebt op stap 3 kunnen we door naar de eerste loonverwerking. Afhankelijk van de gemaakte afspraken worden er automatisch verloningsbestanden toegestuurd, of binnen een werkdag na aanlevering van de mutaties. Salarisadministratie uitbesteden bij Loonbureau.nl is dus in een aantal stappen gedaan.

Wat zit daarbij inbegrepen

 • Loonstroken
 • Journaalposten – indien gewenst een export voor het boekhoudpakket
 • Betaallijst
 • Geen opstartkosten
 • Een all-in prijs van 12,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt
 • Verzamelloonstaat
 • Diverse cumulatieve overzichten
 • Het insturen van de aangifte
 • Overzicht van de te betalen loonheffingen
 • Pensioenaangifte (indien digitaal in te sturen zonder portaal)
 • Jaaropgaven
 • Inrichting van de loonadministratie
 • Onbeperkte mutaties en looncomponenten
 • Ondersteuning per telefoon en/of e-mail
 • Melding per e-mail bij collectieve verhogingen binnen jouw CAO
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Als het heffingsloon en de vergoedingen zijn bijgewerkt krijgt u direct inzicht in de eindheffing tot dat moment, of de resterende vrije ruimte. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.

Rekenvoorbeeld

Kapsalon met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

 • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
 • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,5

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 12,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Voordelen uitbesteden loonadministratie
Maar er zijn er nog meer voordelen op te noemen. Door loonadministratie uit te besteden bespaar je tijd. Tijd is geld in jouw bedrijf. Je besteedt namelijk liever je tijd uit aan de kernactiviteiten van jouw onderneming. Aanwezig zijn op de werkvloer is daarbij een must voor jou als ondernemer. Wanneer je zelf de complete salarisadministratie moet bijhouden, gaat veel van je kostbare tijd verloren in het nodige papierwerk en het up-to-date blijven van alle regelingen. Zo zou je een cursus moeten gaan volgen over het voeren van de loonadministratie en fiscaal literatuur. Maar bij Loonbureau ligt deze kennis er al. Salarisadministratie uitbesteden doet je bij Loonbureau.nl!

Veranderingen binnen de CAO in jouw branche direct verwerkt

Wanneer er in jouw branche wetswijzigingen voordoen of de verplichte CAO wordt veranderd, wordt dit direct door Loonbureau.nl verwerkt. Op deze manier is jouw bedrijf altijd up-to-date m.b.t. wetswijzigingen. Veranderingen in de bouwsector of horeca kunnen wij dus gemakkelijk op inspelen.

Bij Loonbureau.nl kunt je daarnaast ook gebruik maken van ons eigen intern systeem. Wij beschikken over een online programma, waardoor je volledig toegang heeft tot jouw eigen administratie.

Salarisadministratie uitbesteden MKB

Als ondernemer bent je zuinig op jouw werknemers. Je wilt natuurlijk ook dat al jouw werknemers iedere maand correct en op tijd worden betaald. Bij Loonbureau.nl zorgen wij ervoor dat het juiste salaris op basis van de fiscaliteit en wetgeving wordt uitbetaald. Op deze manier zullen jouw werknemers tevreden zijn en kan jij je richten op de belangrijke taken van het bedrijf. Voor vragen over salarisadministratie uitbesteden bij Loonbureau.nl vragen we jou om contact met ons op te nemen. Wij beantwoorden met veel plezier al jouw vragen.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.