fbpx

Online salarisadministratie

Snel en eenvoudig geregeld met onze online salarisadministratie

Voorkom boetes

Snel en eenvoudig geregeld, daar staan wij voor. Met onze eenvoudige online salarisadministratie maken wij dit ook waar. Snel en eenvoudig alles zelf geregeld. Uw salarisadministratie doen was nog nooit zo makkelijk. Door dit te doen bespaart u tijd en kosten. U heeft meer tijd voor de kernactiviteiten van uw bedrijf en wij doen de rest. Meer weten over onze werkwijze? Vraag dan een adviesgesprek aan of neem direct contact met ons op.

Door de steeds veranderde wet- en regelgeving vormt de salarisverwerking nog vaak een obstakel voor veel bedrijven. Dit begrijpen wij maar al te goed. Daarom pakken wij dit graag op, zodat u als ondernemer kunt focussen op uw primaire taken. Met de online salarisadministratie van Loonbureau.nl zijn werkgevers verzekerd van kosteneffectieve oplossingen. Oplossingen die de zekerheid van Loonbureua.nl bieden. Niet alleen om hoge boetes en afnemende medewerkersbetrokkenheid te voorkomen. Maar ook om de financiële voordelen te benutten en de tijd nuttig te besteden aan de kernactiviteiten.

Door gebruik te maken van de online salarisadministratie van Loonbureau.nl bent u verzekerd dat uw medewerkers tijden hun salaris correct en tijdig worden uitbetaald. Geen zorgen over de CAO-wijzigingen of wetswijzigingen in uw branche. U kunt zich focussen op de primaire taken. Zonder boeters en met tevreden medewerkers. Op deze manier heeft u er geen omkijken meer naar. Wij zijn het salarisadministratiekantoor voor iedere ondernemer.

De voordelen van online salarisadministratie

Er zijn genoeg voordelen op te noemen voor online administratie. U kunt bij ons rekenen op:

  • U betaalt 12,50 per loonstrook (Prijs wordt verlaagd indien er meer loonstroken zijn)
  • Loonbestanden ontvangt u altijd binnen één werkdag
  • Ervaring in alle sectoren
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Altijd transparant, geen kleine letters

Doen waar u goed in bent

Doen waar u goed in bent is voor ons één van de belangrijkste voorwaarden voor werkplezier. Daarom nemen wij graag de salarisadministratie uit handen en bieden wij u complete ontzorging. Bij Loonbureau.nl maken wij gebruik van intern ontwikkelde systemen voor een korte verwerkingstijd en monitoren onderhuids de verwerkingsdata op vele punten om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Met deze werkwijze besteden wij onze aandacht aan u als klant. Op deze manier kunnen wij problemen direct verhelpen.

Voor iedere ondernemer

De volledige loonadministratie uitbesteden wordt steeds vaker gedaan door ondernemers. Het maakt voor ons niet uit in welke sector u actief bent. Of u nu in de bouwsector actief bent of een eigen horecaonderneming heeft, u kunt voor loonadministratie bij ons terecht. Loonbureau.nl verzorgt de complete loonadministratie voor de all-in prijs van 12,50 euro per strook. Zoals gezegd, hoe meer loonstroken, des te lager de prijs. Door deze werkwijze blijft Loonbureau.nl groeien. Online salarisadministratie is er voor iedere ondernemer.

Rekenvoorbeeld
Horecaonderneming met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

  • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
  • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,50

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 12,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?