fbpx

Loonadministratie bouw uitbesteden

Loonadministratie bouw uitbesteden? Dat kan gemakkelijk bij Loonbureau.nl. Wij begrijpen dat het voor jou als ondernemer niet het eerste is waar je jouw kostbare tijd aan wilt uitbesteden. Jouw kostbare tijd kun je beter besteden aan de kernactiviteiten, wat tot groei van het bedrijf kan betekenen. Het bijhouden van jouw loonadministratie kan veel tijd kosten en grote kans dat je niet op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving. Wanneer je bepaalde regels verkeerd uitvoert kan dit boetes opleveren en de kosten daarvan kunnen flink oplopen.

Door je loonadministratie uit te besteden, berekent Loonbureau.nl direct alle loonheffingen op basis van onze jarenlange expertise en het volgen van alle wetswijzigingen en regelgeving omtrent de loonadministratie. Wij informeren je altijd wanneer er belangrijke wijzigingen worden doorgevoerd zodat je nooit voor verassingen komt te staan. Loonadministratie bouw uitbesteden doe je bij Loonbureau.nl.

Wat houdt loonadministratie bouw uitbesteden bij Loonbureau.nl in?

Er zijn een aantal voordelen op te noemen om je loonadministratie uit te besteden bij ons. Zo kun je veel tijd en geld besparen en hoef je geen loonadministratie medewerkers aan te nemen. Wij verzorgen de complete salarisadministratie voor de all-in prijs van 12,50 euro per loonstrook. Voor dit bedrag ontvang je salarisstroken, overzicht loonstroken, betaaloverzichten, betalingsbestand, jaaropgaven en pensioenleveringen. Door het gebruik van onze eigen portal heeft je personeel altijd toegang tot hun salarisstroken en jaaropgaven. Deze kunnen ze altijd online inzien. Loonadministratie bouw uitbesteden gaat dus snel én eenvoudig.

Rekenvoorbeeld

Bouwbedrijf met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

  • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
  • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,50

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 12,50 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Wat zijn de voordelen?

Het voordeel is niet alleen dat dit je tijd en geld zal besparen, maar ook heb je de zekerheid dat er aan alle wetswijzigingen en regelgeving wordt voldaan. Zodoende kom je nooit voor verassingen te staan. Graag leggen we even alle voordelen voor je op een rij:

  • Heldere all-in prijs van 12,50 euro per strook
  • Binnen één werkdag de loonbestanden in huis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Ervaring in alle sectoren
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Waarom Loonbureau.nl?

Met de steeds veranderde wetgeving heb je de handen vol aan het zorgen voor een correcte, tijdige verloning van al jouw medewerkers. Loonadministratie bouw uitbesteden kan hiervoor de oplossing zijn omdat het je veel tijdwinst geeft. Wij nemen al het werk uit handen en zorgen ervoor dat het bedrijf zich kan focussen op de kernactiviteiten. Op deze manier hoef je maar een paar uur per jaar te besteden aan de loonlijst en loonadministratie. Dat klinkt toch als muziek in de oren?

Wij nemen graag dat beetje werk uit handen

Nu we alle voordelen voor je op een rij hebben gezet kun je gaan nadenken of dit jouw bedrijf verder kan helpen. Wanneer je nog niet geheel overtuigd bent kunt je ook een gratis adviesgesprek aanvragen. Voor vragen zijn wij dagelijks te bereiken van 9:00 – 17:00 of je kunt het contactformulier invullen. Wij zullen spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?