fbpx

Wat zijn de kosten van salarisadministratie?

De kosten van salarisadministratie kunnen sterk variëren. Dat komt omdat het afhankelijk is van verschillende factoren. Denk aan het aantal medewerkers dat je in dienst hebt, de complexiteit van de arbeidsvoorwaarden en natuurlijk of je het intern beheert of de salarisadministratie uitbesteedt

Het beheren van de salarisadministratie vereist een nauwkeurige naleving van de belastingwetgeving en arbeidsrecht, wat het een tijdrovende en complexe taak maakt voor veel bedrijven. Bij Loonbureau.nl houd je altijd grip op de kosten van salarisadministratie, door ons all-in tarief van €12,50 per loonstrook. 

Je salarisadministratie uitbesteden bij Loonbureau.nl

Bij Loonbureau.nl begrijpen we de uitdagingen die komen kijken bij het beheren van je salarisadministratie. Daarom bieden we een volledig uitbestede oplossing die niet alleen tijd en moeite bespaart, maar ook zorgt voor nauwkeurigheid en de naleving van de laatste wet- en regelgeving. Onze salarisadministrateurs hebben diepgaande kennis van cao’s, pensioenregelingen en belastingwetgeving, waardoor je verzekerd bent van een foutloze salarisverwerking.

Hieronder lees je wat je kunt verwachten van onze online salarisadministratie en wat allemaal zit inbegrepen voor die prijs. 

Zelf salarisadministratie doen of uitbesteden?

Het zelf doen van de salarisadministratie kan aantrekkelijk zijn omdat het veel kosten kan besparen. Maar de tijd en middelen die nodig zijn om op de hoogte te blijven van de steeds veranderende wet- en regelgeving kunnen aanzienlijk zijn. Door uitbesteding aan Loonbureau.nl kun je deze last verminderen en je focussen op de kernactiviteiten van je bedrijf, terwijl je verzekerd bent van compliance en nauwkeurigheid.

Kwalitatieve salarisadministratie

Onze kwalitatieve salarisadministratie gaat verder dan alleen het uitbetalen van salarissen. Het omvat ook het beheren van vakantiedagen, ziekteverzuim, pensioenbijdragen en het naleven van relevante cao’s. Bij Loonbureau.nl zorgen we ervoor dat al deze aspecten professioneel worden beheerd, zodat je werknemers op tijd en correct worden betaald.

administratie

Ook oog voor cao's en pensioenen

Het correct toepassen van cao’s en pensioenregelingen is een essentieel onderdeel van de salarisadministratie. Onze specialisten zijn altijd up-to-date met de laatste wijzigingen in cao’s en pensioenwetten, waardoor je verzekerd bent van een correcte toepassing en administratie.

Meer dan loonadministratie

Op het gebied van personeel hebben wij veel meer te bieden als enkel loonadministratie. Dit gaat van verzuimbegeleiding tot wervingsadvies, van conflictbemiddeling tot exit gesprek.     

Veelgestelde vragen over salarisadministratie

Bij Loonbureau.nl bieden we een scherp all-in tarief van €12,50 per loonstrook. Per medewerker betaal je dus €12,50 per maand. 

Rekenvoorbeeld:

Je hebt een kapsalon met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

 • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
 • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten salarisadministratie op jaarbasis = €187,5

De kosten van salarisverwerking is afhankelijk van je bedrijfsgrootte. Bij Loonbureau.nl betaal je een all-in tarief van €12,50 per loonstrook. 

Dit tarief omvat dus de kosten van de set-up, de maandelijkse verwerking, uitwerking van jaaropgaven en de afhandeling van belastingaangiftes. Ongeacht het aantal mutaties.

Met het all-in tarief bedoelen we ook écht alles. Hieronder zie je wat we voor ons tarief salarisadministratie doen:

Als je jouw salarisadministratie uitbesteedt bij Loonbureau.nl, zitten de volgende punten erbij inbegrepen:

 • Loonstroken
 • Journaalposten – indien gewenst een export voor het boekhoudpakket
 • Betaallijst
 • Geen opstartkosten
 • Een all-in prijs van 12,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt
 • Verzamelloonstaat
 • Diverse cumulatieve overzichten
 • Het insturen van de aangifte
 • Overzicht van de te betalen loonheffingen
 • Pensioenaangifte (indien digitaal in te sturen zonder portaal)
 • Jaaropgaven
 • Inrichting van de loonadministratie
 • Onbeperkte mutaties en looncomponenten
 • Ondersteuning per telefoon en/of e-mail
 • Melding per e-mail bij collectieve verhogingen binnen jouw CAO
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Als het heffingsloon en de vergoedingen zijn bijgewerkt krijgt u direct inzicht in de eindheffing tot dat moment, of de resterende vrije ruimte. Hierdoor komt u niet voor verassingen te staan.

Salarisadministratie omvat de verwerking van salarissen, het beheren van vakantiedagen en ziekteverzuim, pensioenbijdragen, het toepassen van cao’s en het voldoen aan fiscale verplichtingen.

Door te kiezen voor Loonbureau.nl, kies je voor een zorgeloze salarisadministratie die je bedrijf ondersteunt en beschermt. Ook je bedrijfsvoering optimaliseren? Neem contact met ons op!

Heb je vragen over onze dienstverlening? Wij helpen je graag verder!

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2