fbpx

Een horeca salarisadministratiekantoor die zaken simpel houdt

Ben je op zoek naar een horeca salarisadministratiekantoor die duidelijke taal spreekt en zaken simpel houdt? Dan sluit Loonbureau.nl helemaal aan op je wensen. Wij verzorgen loonadministratie voor duizenden bedrijven, van kleine ondernemingen tot aan grote bedrijven. 

Wij begrijpen de specifieke behoeften van de horecasector en bieden een allesomvattende service voor een maximaal tarief van €12,50 per loonstrook. We beschermen jouw kostbare tijd door onze efficiënte en transparante aanpak. Ervaar de voordelen van betrouwbare én betaalbare salarisadministratie!

Je betaalt €12,50 per loonstrook

Door jouw salarisadministratie uit handen te geven, kun jij je richten op de dingen waar je energie van krijgt. Wij brengen al je zaken op orde, van personeelsadministratie tot aan het naleven van de horeca cao. 

Met onze frisse kijk op interne processen en eigen automatisering zetten we onze dienstverlening optimaal neer. Hiermee biedt ons horeca salarisadministratiekantoor goede, persoonlijke service en dat allemaal tegen een scherpe prijs van maximaal €12,50 per loonstrook. Weten hoe dat in zijn werk gaat? Hieronder zie je alle stappen voor het aanmelden.

Online horeca salarisadministratiekantoor

Loonbureau.nl is een innoverend salarisservicebureau dat werkt voor zowel kleine als grote werkgevers. We zijn niet alleen een administratiekantoor voor de horeca, maar ook andere sectoren weten ons te vinden.

Door ons zelf ontwikkelde systemen kunnen we efficiënt werken en zorgen we dat alles goed gecontroleerd wordt. Hiermee garanderen we onze hoge kwaliteit. Ons systeem maakt het mogelijk om persoonlijke service te bieden waarbij jij als klant centraal staat. 

Of je nu een bedrijf hebt met duidend werknemers of een restaurant met één werknemer, wij zorgen dat jouw salarisadministratie goed geregeld is.

administratie

Ervaring geeft vertrouwen

Bij Loonbureau.nl weten we dat geen horecaonderneming hetzelfde is. Je komt vele uitdagingen op jouw pad tegen en iedere horecaondernemer gaat hier anders mee om. Het gaat er uiteindelijk om, om jouw gasten een leuke tijd te bezorgen. Wij begrijpen dan ook goed dat loonadministratie meer een moetje is en niet iets waar je teveel tijd aan wilt besteden. Het inschakelen van een horeca salarisadministratiekantoor is dan ook de oplossing. Waar kies je voor:

 • Heldere all-in prijs van 12,50 euro per strook
 • Binnen één werkdag de loonbestanden in huis
 • Persoonlijk en deskundig advies
 • Ervaring in alle sectoren
 • We hebben geen opstartkosten
 • Er is geen opzegtermijn
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

In 3 stappen jouw horeca salarisadministratie bij Loonbureau.nl

Na jouw informatieaanvraag ontvang je per e-mail een registratielink waarmee je eenvoudig en snel werkgeversinformatie bij ons aanlevert. Na de verwerking van deze gegevens ontvang jij weer een e-mail, dit keer met inloggegevens – hiermee lever je gemakkelijk alle werknemersgegevens aan. Wij verwerken alle gegevens en richten de salarisadministratie voor jouw horecabedrijf in. 

 
Als alle stappen zijn doorlopen, gaan we door naar de eerste loonverwerking. Zo simpel als dat.  

Medewerkers app voor loonstroken en jaaropgaaf, maar ook voor verlofaanvraag!

Met onze Loonbureau.nl app geef je jouw medewerkers eenvoudig toegang tot loonstroken en jaaropgaaf. Wil je in diezelfde app óók de verlofregistratie regelen? Dat kan. Aanvraag, goedkeuring én vastlegging met een overzichtelijke agendafunctie. Het is zo geregeld. Ook overwerk is hierin te registreren. Alles overzichtelijk in één app.  

werknemer app van loonbureau

Meer dan loonadministratie

Op het gebied van personeel hebben wij veel meer te bieden als enkel loonadministratie. Dit gaat van verzuimbegeleiding tot wervingsadvies, van conflictbemiddeling tot exit gesprek.     

Veelgestelde vragen over horeca administratie

Wij kunnen ons wel voorstellen dat je met verschillende vragen zit, voordat je voor Loonbureau.nl kiest. Hieronder zie je een selectie met deze vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem dan eenvoudig contact met ons op, dan helpen wij je graag verder! 

Bij Loonbureau.nl werken we met een all-in prijs van 12,50 per loonstrook, ongeacht het aantal mutaties of de grootte van je horecabedrijf. 

Alles zit bij deze prijs inbegrepen. Je hebt hiermee toegang tot onze app, we verwerken wetswijzigingen in je administratie en persoonlijk telefonisch contact. Dat doen we tegen transparante voorwaarden, zonder onverwachtse kosten. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Rekenvoorbeeld

Je hebt een restaurant met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

 • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
 • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,50

Salarisadministratie voor de horeca is niet alleen een kwestie van het uitdraaien van een loonstrook; er komen veel meer onderdelen bij kijken. Als horecabedrijf met personeel ben je verplicht om de volgende punten bij te houden:

 • Je moet loonstroken uitwerken en verstrekken
 • Bij indiensttreding moet je een kopie van het identiteitsbewijs van de werknemer bewaren 
 • De loonheffingen moet je inhouden en afdragen aan de Belastingdienst
 • Je moet een jaaropgave verstrekken
 • Je stelt loonstaten op

Als je jouw horeca administratie uitbesteedt bij Loonbureau.nl, zitten de volgende punten erbij inbegrepen:

 • Loonstroken
 • Journaalposten – indien gewenst een export voor het boekhoudpakket
 • Betaallijst
 • Geen opstartkosten
 • Een all-in prijs van 12,50 per loonstrook (hoe meer loonstroken des te goedkoper het wordt
 • Verzamelloonstaat
 • Diverse cumulatieve overzichten
 • Het insturen van de aangifte
 • Overzicht van de te betalen loonheffingen
 • Pensioenaangifte (indien digitaal in te sturen zonder portaal)
 • Jaaropgaven
 • Inrichting van de loonadministratie
 • Onbeperkte mutaties en looncomponenten
 • Ondersteuning per telefoon en/of e-mail
 • Melding per e-mail bij collectieve verhogingen binnen jouw CAO
 • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Als het heffingsloon en de vergoedingen zijn bijgewerkt krijg je direct inzicht in de eindheffing tot dat moment, of de resterende vrije ruimte. Hierdoor kom je niet voor verassingen te staan.

Als horecaondernemer met personeel ben je verplicht om administratie bij te houden, van personeelsdossier tot aan salarisadministratie. Maar deze zaken kunnen complex zijn en erg veel tijd kosten. Tijd die jij liever anders besteed, met het runnen van een horecazaak heb je het namelijk al druk genoeg.

Bij Loonbureau.nl weet je dat de administratie van jouw horecabedrijf in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat de personeelsadministratie altijd up-to-date is, de salarisdocumenten en loonstroken op tijd klaar staan en we kunnen ervoor zorgen dat jij aan de horeca cao voldoet. Zo heb jij geen omkijken meer naar jouw administratie, en kun je doen waar je goed in bent. 

Wij zijn direct op de hoogte van wetswijzigingen en veranderingen in de horeca cao. Bij elke wijziging die bij jou van toepassing is nemen we contact op, zodat we het op de juiste manier kunnen verwerken in je administratie.

Wij maken gebruik van eigen interne systemen. Je hebt toegang tot mijn.loonbureau.nl waar je volledige toegang hebt tot je eigen administratie. Je kunt altijd alle wijzigingen inzien. 

Heb je vragen over onze dienstverlening? Wij helpen je graag verder!

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2