fbpx

Horeca administratiekantoor

Horeca administratiekantoor die het simpel houdt

Op zoek naar een horeca administratiekantoor die het simpel houdt en klinkklare taal spreekt? Dan ben je bij Loonbureau.nl aan het juiste adres. Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor meer dan duizenden bedrijven van zeer groot tot kleine bedrijven. Wij zijn het horeca administratiekantoor dat aansluit op jouw wensen en behoeften. Voor een all-in tarief van maximaal €12,50 euro per loonstrook zijn wij ook nog eens een getogen prijsvechter!

Online horeca administratiekantoor

Loonbureau.nl is een innoverend salarisservicebureau die voor zowel kleine als grote werkgevers werkt. We zijn niet alleen een administratiekantoor voor de horeca maar ook andere sectoren weten ons te vinden. Met onze diversiteit aan sectoren weten we een perfecte service te creëren voor onze klanten. Ons eigen intern ontwikkelde systemen zorgen voor een korte verwerkingstijd en monitoren onderhuids de verwerkingsdate op vele punten om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Dankzij dit systeem wordt onze werkwijze gekenmerkt met persoonlijke service waar jij als klant centraal staat. Het maakt voor Loonbureau.nl dan ook niet uit of er een onderneming is met duizend werknemers of een bouwbedrijf met één werknemer. Wij zorgen dat het geregeld wordt waardoor de salarisadministratie in goede handen is.

Ervaring geeft vertrouwen

Wij beseffen bij Loonbureau.nl dat geen horecaonderneming hetzelfde is. Je komt vele uitdagingen op jouw pad tegen en iedere horecaondernemer gaat hier anders mee om. Het gaat er uiteindelijk om, om jouw gasten een leuke tijd te bezorgen. Wij begrijpen dan ook goed dat loonadministratie meer een moetje is en niet iets waar je teveel tijd aan wilt besteden. Het inschakelen van een horeca administratiekantoor is dan ook de oplossing. Waar kies je voor:

  • Heldere all-in prijs van 12,50 euro per strook
  • Binnen één werkdag de loonbestanden in huis
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Ervaring in alle sectoren
  • Geen opstartkosten
  • Geen opzegtermijn
  • Geen kleine letters, geen verborgen kosten

Je betaalt €12,50 per loonstrook

Geef jouw loonadministratie uit handen richt je op zaken waar je energie van krijgt. Wij helpen je graag alle zaken op orde te maken en houden. Door onze frisse kijk op interne processen en eigen automatisering weet Loonbureau.nl haar dienstverlening optimaal neer te zetten. Wij zijn een horeca administratiekantoor met een perfecte service, een persoonlijke benadering en dat allemaal tegen een scherpe prijs! Wil je meer weten? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Rekenvoorbeeld:
Horecaonderneming met één vaste werknemer en een oproepkracht die in mei, juli en augustus werkt

  • 1 vaste werknemer 12 maanden x €12,50 = €150
  • 1 oproepkracht 3 maanden x €12,50 = €37,50

Kosten op jaarbasis = €187,50

Onze prijzen zijn ongeacht het aantal mutaties (gegevens werknemer, declaraties, meeruren, overwerken) altijd € 12,5 per loonstrook. Daarnaast verzorgen we ook de pensioenaangifte.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

HR dienstverlening loonbureau

Een all-in prijs voor de complete loonadministratie

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.
HR dienstverlening loonbureau

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?