fbpx

WW-premiedifferentiatie wordt aangepast door Coranavirus!

Sinds 1 januari betalen werkgevers, als gevolg van de Wet arbeidsmarkt in balans (Wab), een lage WW-premie voor vaste contracten en een hoge WW-premie voor flexibele contracten.

In die regeling is ook opgenomen dat werkgevers met terugwerkende kracht de hoge WW-premie moeten afdragen voor vaste werknemers die in een kalenderjaar meer dan 30% hebben overgewerkt. Deze bepaling kan nu tot onbedoelde effecten leiden in sectoren waar door het coronavirus veel extra overwerk nodig is (bijvoorbeeld de zorg). De Stichting van de Arbeid heeft verzocht deze regeling aan te passen. Het kabinet is daartoe bereid en zal een aanpassing voorbereiden om deze onbedoelde effecten weg te nemen. De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid zal deze aanpassing, die voor kalenderjaar 2020 zal gelden, zo spoedig mogelijk uitwerken.

Deskundig advies: loonkosten besparen

Loonbureau.nl werkt nationaal en is actief in alle sectoren. Inmiddels heeft Loonbureau.nl het vertrouwen van meer dan 2000 bedrijven die haar de salarisadministratie hebben toevertrouwd.

Een innovatief bedrijf waar de klant centraal staat. Vooraf worden de processen rond de salarisadministratie geïnventariseerd zodat er een voorstel kan worden gedaan wat aansluit bij de werkwijze binnen de onderneming en uiteraard de wetgeving. Door haar eigen automatisering weet Loonbureau.nl een zeer volledige dienstverlening aan te bieden tegen een ongekende lage prijsstelling.

Meer informatie om jouw kosten zo laag mogelijk te houden?

Ook nu zijn wij hard aan het werk om iedere ondernemer van de juiste informatie te voorzien. Bij nieuwsberichten houden wij iedereen op de hoogte rondom de ontwikkeling van het Corona virus. Wil je meer informatie over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen als ondernemer? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?