fbpx

Reiskostenvergoeding 2021

Vaste reiskostenvergoeding verlengd tot 1 april 2021

Krijgen jouw werknemers vaste reiskostenvergoedingen én werken ze vanwege het coronavirus (bijna) volledig thuis? Dan hoef je de vaste vergoeding niet aan te passen. Alle vaste reiskostenvergoedingen die uiterlijk op 12 maart 2020 zijn afgesproken, mogen tot 1 april 2021 nog onbelast worden vergoed. Ook al worden deze reiskosten als gevolg van thuiswerken niet meer (volledig) gemaakt.

Vaste reiskostenvergoeding

Als werkgever mag je een werknemer een vaste, onbelaste vergoeding geven (gerichte vrijstelling) voor woon-werkverkeer. Er zijn verschillende methodes om de vaste reiskostenvergoeding te berekenen.

Hoe verwerkt Loonbureau.nl vaste reiskostenvergoedingen?

Bij Loonbureau.nl berekenen we de reiskostenvergoedingen op basis van de van de kortste route volgens de ANWB-routeplanner.

Voorbeeld: Je woont in Utrecht (exact adres) en werkt in Hilversum (exact adres). Beide adressen worden ingevoerd via de ANWB-routeplanner, hieruit komt naar voren dat de afstand voor een enkele reis 18,1 km bedraagt. Je reiskostenvergoeding wordt berekend op basis van 36,2 kilometer per dag.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.