fbpx

Toeristenbelasting

Om de liquiditeit van getroffen bedrijven niet verder te raken is het Rijk in overleg getreden met de VNG over het stopzetten van (voorlopige) aanslagen.

Gemeenten heffen toeristenbelasting van ondernemers in de verblijfssector. Veel gemeenten innen de toeristenbelasting middels een voorlopige aanslag. Bij gemeenten komen momenteel ook signalen binnen vanuit de sector over de financiële gevolgen van de uitbraak van het coronavirus. Veel gemeenten nemen deze signalen ter hand en beraden zich op aanpassing van de inning van de toeristenbelasting om de sector tegemoet te komen. Voor ondernemers kan deze maatregel in samenhang met het gehele pakket van maatregelen tot een financiële verlichting leiden in deze moeilijke tijden.

De crisis vergt creativiteit van de ondernemers

Bedrijven besparen in deze moeilijke tijd fors op hun kosten. Bij veel loonverwerkers gaan de kosten gewoon door, ongeacht of het personeel nu werkt of niet. Bij Loonbureau.nl is dit niet het geval, je betaalt namelijk per loonstrook. Als er nu bijvoorbeeld drie van de gebruikelijke dertig medewerkers worden opgeroepen zullen de kosten van salarisadministratie direct met 90% dalen. Bij Loonburau.nl betaal je ook nog eens maar 10 euro per loonstrook. Dit is beduidend lager dan de kosten die je bij vergelijkbare dienstverleners zult zien. Zij rekenen vaak met toeslagen of extra vaste kosten waardoor het bedrag al omgerekend al snel op 20 tot 30 euro per loonstrook komt. Loonbureau.nl is geboren in crisistijd en daarmee een getogen prijsvechter!

Deskundig advies: loonkosten besparen

Loonbureau.nl werkt nationaal en is actief in alle sectoren. Inmiddels heeft Loonbureau.nl het vertrouwen van meer dan 2000 bedrijven die haar de salarisadministratie hebben toevertrouwd.

Een innovatief bedrijf waar de klant centraal staat. Vooraf worden de processen rond de salarisadministratie geïnventariseerd zodat er een voorstel kan worden gedaan wat aansluit bij de werkwijze binnen de onderneming en uiteraard de wetgeving. Door haar eigen automatisering weet Loonbureau.nl een zeer volledige dienstverlening aan te bieden tegen een ongekende lage prijsstelling.

Meer informatie om jouw kosten zo laag mogelijk te houden?

Ook nu zijn wij hard aan het werk om iedere ondernemer van de juiste informatie te voorzien. Bij nieuwsberichten houden wij iedereen op de hoogte rondom de ontwikkeling van het Corona virus. Wil je meer informatie over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen als ondernemer? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?