fbpx

Strookprijs 2023 bekend

Inmiddels zijn de prijzen voor 2023 bekend. Per 1 januari gaat de prijs per strook naar 11,50 euro. De prijsmethodiek blijft het zelfde, geen kosten voor portaal of zaken als jaaropgaaf maar een heldere prijs per loonstrook. Ook de nieuwe app zal kosteloos te gebruiken zijn door je medewerkers voor het ophalen van de loonstroken.

Ondanks de verhoging blijft Loonbureau.nl een prijsvechter met een zeer hoge service. Waar concurrenten 20 tot 30 euro of zelfs meer rekenen heeft Loonbureau.nl al veertien jaar dezelfde prijs gehanteerd van 10 euro per loonstrook. De stijgende kosten zijn voor ons reden om per 2023 de strookprijs met 1,50 Euro te verhogen voor alle klanten. De nieuwe strookprijs is direct op onze site doorgevoerd maar uiteraard wordt tot 1 januari 2023 de oude prijs van 10,- euro in rekening gebracht.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?