fbpx

Premiekorting 2016 fors minder

Vanaf 2016 gaat de premiekorting arbeidsgehandicapten van 7000,- euro (of 3500,- bij loondispensatie) naar 2000,- euro per jaar. Een forse verlaging van het voordeel wat een werkgever de eerste drie jaar heeft bij het in dienst nemen van een medewerker in deze categorie. Voor werknemers die vanwege loondispensatie minder dan het minimumloon verdienen verdwijnt het onderscheid. Wel komen vanaf 2016 ook medewerkers met loonsubsidie en WSW in aanmerking, een grotere doelgroep maar een veel lager bedrag aan korting.

Ook de premiekorting voor jonge werknemers wordt volledig afgeschaft. Nu werd hier maar zeer beperkt gebruik van gemaakt. De premiekorting op oudere werknemers (56+) die uit een uitkeringssituatie komen blijft voorlopig wel ongewijzigd.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2