fbpx

PAWW regeling CAO Reisbranche

PAWW regeling vanaf 1 mei 2021 verplicht

Vanaf 1 mei 2021 vallen alle medewerker en werkgevers uit de CAO reisbranche onder de PAWW regeling.

PAWW regeling

De PAWW regeling versterkt werknemers een aanvullende uitkering na afloop van de wettelijke WW- of loongerelateerde WGA-uitkering. De totale duur van de aanvullende en de wettelijke uitkering samen, zijn gelijk aan de uitkering waar een werknemer recht op zou hebben gehad op grond van de wetgeving in 2015. De PAWW wordt gefinancierd via een omslagstelsel. Dat betekent dat de (actieve) deelnemende werknemers de bijdragen betalen voor uitkeringen op dat moment. Werknemers betalen de bijdragen aan Stichting PAWW via een inhouding op het brutoloon. Meer informatie lees je hier.

Per 1 mei 2021 ben je verplicht om maandelijks aangifte te doen bij Stichting PAWW. De maandelijkse aangifte gaat niet geautomatiseerd, maar dient handmatig ingevoerd te worden. Bij Loonbureau.nl helpen we je hier graag bij. Wij sturen elke periode een overzicht mee waarmee je de aangifte zelf kan verzorgen óf door ons. Wanneer wij dit voor je uitvoeren, brengen wij € 5,- per aangifte in rekening.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Group 2