fbpx

NOW regeling 3.0 m.b.t. COVID-19 (Corona)

NOW regeling 3.0 (Tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid)

De aanvraag gaat middels het UWV en kan vanaf maandag 16 november worden aangevraagd voor wat betreft het eerste tijdvak. Voor het 2e tijdvak start de beoogde aanvraagperiode op 15 februari 2021 en voor de derde periode wordt gestreefd naar een aanvraagperiode tussen 17 mei 2021 en 13 juni 2021. Houdt de website UWV en rijksoverheid in de gaten voor de openstelling.

Tozo regeling per 1 juni (Tozo 2)

(Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers)

Regeling voor zelfstandig ondernemers, waaronder o.a.  ZZP’ers en DGA’s gaat verlengd worden met 3 maanden. Deze verlengde regeling (Tozo 2) loopt vanaf 1 juni tot en met 31 augustus 2020. Deze is met terugwerkende kracht aan te vragen bij uw woongemeente.

TVL (Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb)     

Deze regeling helpt mkb bedrijven met maximaal 250 werknemers bij het betalen van een deel van hun vaste lasten. Tegemoetkoming is gericht op ondernemingen welke veel omzet verliezen (ten minste 30%) door de corona crisis en daardoor in de problemen komen met het betalen van de vaste lasten. Aanvragen is vanaf medio juni 2020 mogelijk bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).

TOFA (Tijdelijke overbruggingsregeling voor flexibele arbeidskrachten)

De regeling is bedoeld voor flexibele krachten die niet in aanmerking komen voor WW of bijstand, maar wel van hun inkomen afhankelijk zijn om vaste lasten te betalen of hun gezin te onderhouden.

De teksten in de document zijn met zorg samen gesteld maar blijven een interpretatie van de voor ons beschikbare informatie. Er kunnen aan dit document geen rechten ontleend worden. Nieuwe regels of aanvullingen dienen zich soms dagelijks aan, kijk daarom altijd bij de bronvermelding en bij de betrokken uitvoerende instanties voor de laatste informatie en de geldende voorwaarden.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?