fbpx

Noodloket – “Niet kunnen voldoen aan 1,5m afstandseis.”

Er komt een noodloket voor de tegemoetkoming in de vorm van een gift voor de eerste nood bij ondernemers die direct zijn getroffen door overheidsmaatregelen ter bestrijding van de coronacrisis en die hun omzet daardoor geheel of grotendeels zien verdwijnen.

Het gaat hier in het bijzonder om eet- en drinkgelegenheden en andere etablissementen die het grootste deel van hun activiteiten noodgedwongen moeten staken zoals bijvoorbeeld schoonheidssalons, kapsalons en anderen die mogelijk in de problemen komen vanwege de 1,5 meter afstandseis. Zij zien hun inkomsten grotendeels teruglopen, terwijl hun vaste lasten intussen gewoon doorlopen en hun uitgaven in veel gevallen al gedaan zijn. Deze inkomsten kunnen bovendien moeilijk worden ingehaald wanneer de COVID-19-uitbraak achter de rug is. Eis is wel dat het ondernemingen betreft met een fysieke inrichting buiten het eigen huis. De tegemoetkoming moet nog verder worden uitgewerkt. Het betreft een eenmalig forfaitair bedrag van € 4000 voor de periode van drie maanden en geldt alleen voor ondernemingen die qua type en sector in ieder geval aan bovengenoemde voorwaarden voldoen. De voorwaarden worden op dit moment uitgewerkt door het kabinet.

Deskundig advies: loonkosten besparen

Loonbureau.nl werkt nationaal en is actief in alle sectoren. Inmiddels heeft Loonbureau.nl het vertrouwen van meer dan 2000 bedrijven die haar de salarisadministratie hebben toevertrouwd.

Een innovatief bedrijf waar de klant centraal staat. Vooraf worden de processen rond de salarisadministratie geïnventariseerd zodat er een voorstel kan worden gedaan wat aansluit bij de werkwijze binnen de onderneming en uiteraard de wetgeving. Door haar eigen automatisering weet Loonbureau.nl een zeer volledige dienstverlening aan te bieden tegen een ongekende lage prijsstelling.

Meer informatie om jouw kosten zo laag mogelijk te houden?

Ook nu zijn wij hard aan het werk om iedere ondernemer van de juiste informatie te voorzien. Bij nieuwsberichten houden wij iedereen op de hoogte rondom de ontwikkeling van het Corona virus. Wil je meer informatie over onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen als ondernemer? Neem dan direct contact met ons op en wij helpen jou graag verder.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?