fbpx

Feestelijke opening Loonbureau.nl

Eind 2016 is Loonbureau.nl verhuisd naar haar nieuwe kantoorpand aan de Oudedijk 59 te Odiliapeel. Het karakteristieke pand is in de jaren dertig gebouwd door de kruisheren en heeft jaren dienst gedaan als woning voor het schoolhoofd. Van 2016 tot en met de zomer van 2017 is het karakteristieke pand stijlvol gerenoveerd en aangepast aan de eisen van een modern kantoor.

Vrijdag 6 oktober 2017 heeft Loonbureau.nl haar klanten en relaties uitgenodigd om een kijkje te nemen in het nieuwe kantoorpand en samen te toosten op de officiële opening. Een mooie gelegenheid om ook de mensen achter Loonbureau.nl in persoon te ontmoeten.

Zaterdag 7 oktober 2017 opent Loonbureau.nl haar deuren voor alle belangstellende. Van 13:00 tot 17:00 uur is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in het nieuwe kantoorpand.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?