fbpx

CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdzorg (VVT)

De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdzorg (VVT) schrijft per 1 juli 2021 een verhoging van 3,00% voor van de salarisschalen en de feitelijke lonen.

Verplichting

Omdat er voor deze CAO een AVV (algemeen verbindend verklaard) is afgegeven door het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid is deze verhoging verplicht voor alle bedrijven die onder de werkingssfeer van de CAO vallen.

Hoe verwerkt Loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?