fbpx

CAO Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf

Eenmalige uitkering van 2,35%

In week 25 van 2021 ontvangen alle werknemers binnen de CAO schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf een eenmalige uitkering van 2,35%. Voor de bepaling van de hoogte van de eenmalige uitkering wordt gekeken naar het loon dat een werknemer in de 12 maanden voorafgaand aan week 25 2021 heeft verdiend. Deze loonsverhoging is geldig voor alle bedrijven binnen deze branche.

Afspraken vastgelegd in de Staatscourant nr. 9962

De afspraak voor een eenmalige uitkering van 2,35% is vastgelegd in de Staatscourant nr. 9962 van 25 maart 2021 en daarmee algemeen verbindend verklaard. Dit houdt in dat deze afspraak geldt voor alle bedrijven binnen deze branche.

Hoe verwerkt loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Voorbeeld: De CAO Schilders-, afwerkings- en glaszetbedrijf heeft een eenmalige uitkering van 2,35%. Iedereen binnen deze CAO ontvangt een e-mail met daarin de CAO wijziging. Wij voeren de loonsverhoging pas toe zodra onze klanten dat aangeven, ongeacht of dat dit een verplichting verhoging is of niet. Nadat wij een bevestiging hebben ontvangen, worden de loonsverhogingen toegepast op alle werknemers binnen de CAO van de desbetreffende organisatie.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?