fbpx

CAO Reisbranche

Verhoging vanaf 1 juli 2021 verplicht

De CAO Reisbranche schrijft per 1 juli 2021 een verhoging van de salarisschalen en de feitelijke lonen. Voor nu is deze CAO alleen verplicht voor werkgevers die lid zijn van de brancheorganisatie. De nieuwe loontabellen vind je hier.

Brancheorganisatie

Op dit moment is de CAO volgens onze informatie nog niet algemeen verbindend verklaard (AVV) deze is echter wel aangevraagd. Indien het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de AVV af geeft zal de verplichting vanaf dat moment voor alle bedrijven gelden binnen de branche. Op dit moment geldt deze verhoging dus alleen voor werkgevers die lid zijn van de brancheorganisatie.

Een AVV kan nooit met terugwerkende kracht worden afgegeven dus verhoging die voor het verstrekken van de AVV liggen hoeft niet zondermeer te worden toegepast indien de werknemer niet onder de nieuwe loonschalen komt. Uiteraard is e.a. afhankelijk van de exacte tekst in de CAO die gepubliceerd wordt in de Staatscourant.

Hoe verwerkt Loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl.

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?