fbpx

Verklaring geen privégebruik auto

Begrip

Verklaring geen privégebruik aanvragen

Wanneer je per jaar niet meer dan 500 kilometer privé rijdt met het voertuig van de werkgever, hoeft de werkgever géén bijtelling in te houden op uw salaris. Via de Verklaring geen privégebruik kunt u dit kenbaar maken bij uw werkgever en de Belastingdienst. Vanaf het moment dat u de ingevulde en getekende verklaring heeft ingeleverd zal uw werkgever geen bijtelling meer inhouden. Dit kan niet met terugwerkende kracht.

Verklaring Belastingdienst

Overtuigend bewijs

Wanneer je de verklaring geen privégebruik hebt ingeleverd dien je nog wel te bewijzen dat je niet meer dan 500 kilometer privé hebt gereden. De beste manier om dit te bewijzen is met een automatische rittenregistratie. Naast een rittenregistratie is de agenda ook een belangrijk onderdeel van de bewijsvoering en alle andere zaken waaruit kan blijken dat u op een bepaald moment ergens met uw voertuig was. Zoals: tankbonnen, garagenota’s, parkeerbonnen etc. Bewaar daarom alles rondom uw auto en autokosten goed, de Belastingdienst kan hier ten allen tijde naar vragen!

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl. 

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?