fbpx

Reiskostenvergoeding (vaste)

Begrip

De werkgever mag in 2022 €0,19 per kilometer onbelast vergoeden, in 2023 wordt dit €0,21 per kilometer, hierbij gaat hij uit van de werkelijk gereden kilometers. Indien er meer dan €0,19 per kilometer (in 2022) of meer dan €0,21 per kilometer (in 2023) vergoed wordt, wordt dit bij het loon van de medewerker geteld en wordt hierover loonheffing ingehouden.

De werkgever mag de medewerker ook een vaste, onbelaste reiskostenvergoeding geven (gerichte vrijstelling) als hij voor zijn werk naar een vaste plek reist (woon-werk km’s). Er zijn verschillende methode’s om de vaste reiskostenvergoeding te bereken. Loonbureau.nl hanteert gebruikelijk de kortste route volgens de ANWB-routeplanner.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl. 

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?

Deze website maakt gebruik van cookies om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.