fbpx

eHerkenning

Begrip

eHerkenning is een soort DigiD om zaken te regelen met de overheid. Middels een digitale sleutel kun je inloggen bij meerdere overheidsinstanties. Sommige diensten worden alleen via eHerkenning beschikbaar gesteld. Denk hierbij aan bepaalde vergunningen en subsidies. Onder andere provincies, gemeenten, waterschappen, diverse ministeries en uitvoeringsorganisaties zijn aangesloten op dit systeem. Voor de salarisadministratie zijn het UWV en verschillende pensioenfondsen van belang.

Het is een inlogsysteem met een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Je kunt eHerkenning aanvragen bij een erkende leverancier. De leverancier kun je vinden op www.eherkenning.nl

Aan eHerkenning zijn kosten verbonden van circa 40,- per gebruiker per jaar, afhankelijk van de leverancier. Op het moment dat je een machtiging afgeeft aan Loonbureau.nl betaal je circa 20,- per jaar voor de machtiging, wederom afhankelijk van de leverancier. Zoals het er nu uit ziet gaat dit alle partijen veel tijd en geld kosten.

Heb je vragen waar je het antwoord niet op kan vinden? Wij helpen je graag verder

Loonbureau.nl staat klaar voor werkgevers met vragen. Voor klanten maar ook voor werkgevers die nog geen klant zijn en kennis wil maken met onze medewerkers. Als er kosten aan verbonden zijn dan wordt dit vooraf gemeld, maar veel vragen zijn uit de parate kennis te beantwoorden en vallen bij ons onder service. Maak het je makkelijk en kies voor Loonbureau.nl. 

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?