fbpx

Direct aanmelden

Loonbureau.nl verzorgt de loonadministratie voor honderden bedrijven van zeer klein tot groot. De fullservice dienstverlening sluit aan op de omvang, sector en wensen van jouw organisatie. Een perfecte service met een persoonlijke benadering tegen een scherpe prijs.

Loonadministratie op maat voor een scherpe prijs van 12,50* euro per strook

* Strookprijs 2024

Wij maken loonadministratie begrijpelijk, dit begint met een heldere prijs.

Loonbureau.nl valt direct op door haar heldere prijsstelling. Toch zijn er veel belangrijkere redenen om voor ons te kiezen. Nieuwe klanten zijn maar al te vaak verrast door de volledigheid van onze dienstverlening. Het klinkt misschien ouderwets maar wij zijn telefonisch bereikbaar en gedreven om onze klanten de beste service te bieden. Dit doen we persoonlijk met veel ervaring en een moderne visie op hoe je loonadministratie voor iedereen begrijpelijk maakt.        

Vrijblijvende informatieaanvraag

Vul je gegevens in en wij sturen je direct een informatiepakket vrijblijvend toe. Het definitief aanmelden is dan nog één stap verwijderd met de meegestuurde link. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Zo werkt het

Jouw loonadministratie bij Loonbureau.nl onderbrengen kan in een paar eenvoudige stappen. Mocht iets niet duidelijk zijn laat het ons weten per e-mail intake@loonbureau.nl of telefonisch 0413-820 218 (op werkdagen van 9 tot 17 uur).

aanmelden bij loonbureau
Stap 1

Na jouw vrijblijvende aanvraag ontvang je direct een e-mail met informatie en een registratielink waarmee je de werkgeversgegevens snel en eenvoudig kunt aanleveren.

stap 2 aanmelden bij loonbureau
Stap 2

Na de ontvangst van de werkgeversgegevens kan je direct inloggen en de werknemersgegevens toevoegen.

loonbureau aanmelden stap 3
Stap 3

We verwerken de gegevens en richten de salarisadministratie in. Eventuele bijzonderheden worden met je doorgenomen. Na jouw akkoord is alles gereed voor de eerste loonverwerking!

Afhankelijk van de afspraken worden vervolgens de verloningsbestanden automatisch toegestuurd of binnen een werkdag na aanlevering van de mutaties.

Verlengstuk voor accountants- en administratiekantoren

Loonadministratie is een vak, wij verstaan dit vak en hebben ons hierin gespecialiseerd. Voor accountants- en administratiekantoren een goede reden om Loonbureau.nl in te schakelen voor hun klanten met personeel. Geregistreerde kantoren hebben overzichtelijk toegang tot alle administraties van hun klanten. Uiteraard kan de dienstverlening naadloos aansluiten alsof alles onder het zelfde dak wordt verwerkt. Ook interesse hoe wij je kantoor kunnen versterken?       

Contact

Oudedijk 59
5409 AB Odiliapeel

Tel: 0413 820 218
info@loonbureau.nl

Werken bij Loonbureau.nl

Door de constante groei van Loonbureau.nl zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers die ons team komen versterken.

Group 2

Waar ben je naar op zoek?